ukimЕдукација,
Творештво,
Рекреација

ЛОКАЦИЈА
РЕЗЕРВАЦИИ
КОМЕНТАРИ
ФОТО ГАЛЕРИЈА
 
ЦЕНОВНИК
Пансионски услуги за надворешни лица
ноќевање со појадок 1/2 25 евра 1/1 30 евра
половина пансион 1/2 28 евра 1/1 35 евра
полн пансион 1/2 35 евра 1/1 40 евра

 

Пансионски услуги за организирање семинари, симпозиуми, конгреси и друго за потребите на членките на Универзитетот
ноќевање со појадок 1/2 17 евра 1/1 23 евра
половина пансион 1/2 20 евро 1/1 28 евра
полн пансион 1/2 27 евра 1/1 34 евра
©2008 Конгресен центар Охрид. Политика за приватност