Едукација,
Творештво,
Рекреација

ЛОКАЦИЈА
РЕЗЕРВАЦИИ
КОМЕНТАРИ
ФОТО ГАЛЕРИЈА
 
КАЛЕНДАР/РЕЗЕРВАЦИИ
Доколку сакате да направите резервација, Ве молиме да го пополните следниот формулар:
Име и презиме
Телефон
E-mail
Тип на капацитет
Број на соби
Број на гости
Датум на пријавување
Датум на одјавување
Начин на плаќање
(кеш, Visa, Masters, …, ф/ра)
Потврда на резервација е-маил     факс
Забелешки
(посебни барања)
 
©2008 Конгресен центар Охрид. Политика за приватност
ukim