Едукација,
Творештво,
Рекреација

ЛОКАЦИЈА
РЕЗЕРВАЦИИ
КОМЕНТАРИ
ФОТО ГАЛЕРИЈА
 
ЛОКАЦИЈА
Оддалечен е околу 6 километри од центарот на Охрид и 17 километри од Охридскиот аеродром.
©2008 Конгресен центар Охрид. Политика за приватност
ukim